Chamberlain CB-ML700EV handleiding (Nederlands - 46 pagina's) (2024)

Bekijk hier gratis de handleiding van de Chamberlain CB-ML700EV. Deze handleiding valt onder de categorie garagepoortopeners en is door 37 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 8.1. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels.Heeft u een vraag over de Chamberlain CB-ML700EV of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

De Chamberlain CB-ML700EV is een garage deuropener die een frequentie van 868 MHz gebruikt. Het is geschikt voor garagedeuren met een maximale oppervlakte van 11,5 m² en een maximale hoogte van 2125 mm. Voor de installatie is een minimale ruimte van 30 mm aan de bovenkant vereist. Het gewicht van de deuropener is 12000 g. Het product is gecertificeerd met het CE-keurmerk, wat aangeeft dat het voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Het heeft een invoerfrequentie van 50 Hz en wordt geleverd in een hoeveelheid van 1 stuks.De Chamberlain CB-ML700EV is een betrouwbare en duurzame garage deuropener. Door de frequentie van 868 MHz biedt het een stabiele en veilige draadloze verbinding. Met de mogelijkheid om garagedeuren met een oppervlakte van 11,5 m² en een hoogte van 2125 mm te openen, is het geschikt voor de meeste standaard garagedeuren.De deuropener heeft een compact formaat en vereist slechts een minimale ruimte van 30 mm aan de bovenkant van de deur, wat handig is voor installaties met beperkte ruimte. Het gewicht van 12000 g zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging aan de garagedeur.Met de CE-certificering kunt u erop vertrouwen dat het product voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Het invoersysteem werkt op 50 Hz, wat veel voorkomt in Europese huishoudens.Kortom, de Chamberlain CB-ML700EV is een betrouwbare garage deuropener die gemakkelijk te installeren is en geschikt is voor de meeste standaard garagedeuren met een maximumoppervlakte van 11,5 m² en een maximale hoogte van 2125 mm. Met het CE-keurmerk en het gebruik van hoogwaardige materialen, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

Algemeen
MerkChamberlain
ModelCB-ML700EV | CB-ML700EV
Productgaragepoortopener
EAN4014243213222
TaalNederlands, Engels
BestandstypeHandleiding (PDF)
Kenmerken
Type aandrijving-
Frequentie868 MHz
Maximale gewichtscapaciteit- kg
Maximaal deuroppervlak11.5 m²
Maximale deurhoogte2125 mm
Stahoogte (min)30 mm
Kleur van het productBlue, Silver
CertificeringCE
Gewicht en omvang
Gewicht12000 g
Energie
Ingangsspanning220 - 240 V
Frequentie50 Hz
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T)-30 - 65 °C
Inhoud van de verpakking
Aantal1
toon meer

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de Chamberlain CB-ML700EV.

Wat is het gewicht van de Chamberlain CB-ML700EV?

De Chamberlain CB-ML700EV heeft een gewicht van 12000 g.

Welke certificeringen heeft de Chamberlain CB-ML700EV?

De Chamberlain CB-ML700EV heeft de volgende certificeringen: CE.

Waarom reageert mijn Chamberlain CB-ML700EV garagedeuropener niet op de afstandsbediening?

Zorg ervoor dat de batterijen van de afstandsbediening correct zijn geplaatst en voldoende vermogen hebben. Controleer daarnaast of er obstakels zijn die het pad tussen de afstandsbediening en de openingseenheid blokkeren.

Hoe kan ik de gevoeligheid van de veiligheidssensor voor het omkeren van de garagedeuropener aanpassen?

Om de sensoren aan te passen, zoek de kleine knoppen op elke sensor en draai ze voorzichtig om de gevoeligheid aan te passen. Zorg ervoor dat beide sensoren uitgelijnd zijn en schoon zijn van vuil of vreemde materialen die hun functionaliteit kunnen belemmeren.

Hoe kan ik de reislimieten van mijn Chamberlain CB-ML700EV opener resetten?

Houd de "Leer" knop aan de achterkant van de opener ingedrukt totdat het LED-licht naast het knippert. Laat vervolgens de knop los en druk er kort op. De opener zal nu de reislimieten opnieuw aanleren op basis van de positie van de deur.

Wat moet ik doen als mijn garagedeuropener een overmatig geluid begint te maken?

Smeer de bewegende onderdelen van de opener, zoals de ketting, tandwielen en rollers, met behulp van een hoogwaardige smeermiddel voor garagedeuren. Als het geluid aanhoudt, inspecteer dan de hardware op eventuele losse of versleten onderdelen die moeten worden aangedraaid of vervangen.

Hoe kan ik extra afstandsbedieningen programmeren zodat ze werken met mijn Chamberlain CB-ML700EV opener?

Begin door op de "Learn" knop aan de achterkant van de opener te drukken en los te laten. Druk vervolgens op de gewenste knop op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt totdat de lichten van de opener knipperen, wat aangeeft dat de programmering succesvol is. Herhaal dit proces voor elke extra afstandsbediening.

Wat is de frequentie van de garagepoortopener Chamberlain CB-ML700EV?

De frequentie van de garage opener Chamberlain CB-ML700EV is 868 MHz. Dit betekent dat deze werkt op een relatief hoge frequentie, wat kan resulteren in een betrouwbare en stabiele verbinding tussen de opener en de afstandsbediening.

Wat is het maximale deuroppervlak dat de Chamberlain CB-ML700EV kan verwerken?

De Chamberlain CB-ML700EV kan een maximale deuropervlakte van 11,5 m² aan. Dit is een redelijke grootte en zou geschikt moeten zijn voor de meeste standaard garagedeuren.

Wat is de maximale deurhoogte die de Chamberlain CB-ML700EV kan accommoderen?

De Chamberlain CB-ML700EV kan een maximale deurhoogte van 2125 mm accommoderen. Dit betekent dat het geschikt is voor standaardformaat garagedeuren en de meeste deuren zonder problemen moet kunnen bedienen.

Wat is de minimale doorloophoogte vereist voor de Chamberlain CB-ML700EV?

De Chamberlain CB-ML700EV vereist een minimale doorloophoogte van 30 mm. Dit is een relatief lage vereiste, wat betekent dat het kan worden geïnstalleerd in garages met beperkte doorloophoogte.

Hoeveel eenheden van de Chamberlain CB-ML700EV zitten er in het pakket?

Het pakket bevat een hoeveelheid van 1 Chamberlain CB-ML700EV garagedeuropener. Dit betekent dat u één compleet apparaat ontvangt met alle benodigde componenten voor installatie.

Is de handleiding van de Chamberlain CB-ML700EV in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de Chamberlain CB-ML700EV is beschikbaar in het Nederlands.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

Chamberlain CB-ML700EV handleiding (Nederlands - 46 pagina's) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6146

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.