Krachtige e-commerce campagnes met Gigantic. Ontdek wat je moet weten in 2023. - Gigantic (2024)

Diensten

Het ontwikkelen en correct implementeren van een e-commerce strategie is een enorme uitdaging die niet voor iedereen haalbaar is en waarvoor professionals met veel ervaring vereist.

Weet je niet zeker of jouw marketing bureau of partner een expert is in e-commerce strategieën? Praat dan met ons en we zullen een snelle audit uitvoeren, gratis en voor niets!

Boost je e-commerce!

E-commerce

Digitale marketing
bureau
voor e-commerce

Verhoog de traffic naar je online winkel
en verlaag conversiekosten.

Bij Gigantic hechten we veel waarde aan het bieden van een holistische aanpak voor e-commerce. We begrijpen dat online prestaties afhangen van verschillende factoren, zoals organisch verkeer, effectieve advertenties, en conversieratio's. Daarom bieden we op verschillende niveaus ondersteuning, waaronder CRM-beheer voor e-commerce.

Ons ervaren team werkt nauw samen met de klant om een diepgaand begrip te krijgen van de doelstellingen en zakelijke behoeften. We gebruiken deze inzichten en aangepaste strategieën te ontwikkelen die zijn gericht op het optimaliseren van de prestaties van jouw e-commerce.

Met onze kennis van de nieuwste e-commerce trends en tools zijn we in staat om je te helpen bij het creëren van een effectieve online aanwezigheid die leidt tot meer verkeer, hogere conversieratio's en uiteindelijk meer omzet.

Bij Gigantic staan we klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw e-commerce doelen!

Met Gigantic geniet je van:

Com a Gigantic
vai conseguir:

Het correct instellen van jouw analytics en business intelligence-tools.

Consistent organisch verkeer naar jouw winkel verhogen.

Verbetering van de prestaties naar jouw Google- en Facebook-campagnes door het verlagen van CPC's en CPA.

Verhoging van jouw bezoeker-naar-klant conversieratio (CRO).

Verhoging van de aankoopfrequenties door de juiste regels en processen voor CRM en e-mail marketing toe te passen.

E-commerce

ZOEKMACHINE ADVERTEREN MANAGEMENT

Krijg je niet genoeg website bezoekers via jouw betaalde advertenties?

Bij Gigantic geloven we sterk in het definiëren van duidelijke doelen en KPI's voor elke klantrelatie. Ons toegewijde team werkt dagelijks aan het bereiken van deze doelen, en we zijn er trots op dat we onze klanten helpen om succesvol te zijn in hun digitale marketingstrategie.

Onze specialiteit ligt in het beheren en optimaliseren van advertenties, waarbij we de beste strategieën selecteren op basis van jouw doelen en jouw specifieke markt. Onze jarenlange ervaring en het beheer van meer dan 100 succesvolle online campagnes per maand stellen ons in staat om nieuwe kansen te identificeren en het beste uit elke campagne te halen.

Onze aanpak is altijd gericht op het behalen van meetbare resultaten, en we zijn er trots op dat we onze klanten hebben geholpen bij het behalen van indrukwekkende groei in verkeer in conversies. Of je nu een start-up bent of een groot bedrijf, we bieden altijd de persoonlijke aandacht en expertise die nodig zijn om jouw digitale marketingdoelen te bereiken en te overtreffen.

Bij ons maakt het niet uit welk kanaal je kiest of welk marketing bureau je inschakelt, wij verzekeren je van een boost in de prestaties van jouw lopende campagnes.

Praat met ons!

E-commerce

CRM/ mkt automatisering

Verbeter jouw conversieratio.

Het gedrag van mensen tijdens het online winkelen is niet altijd hetzelfde. Veel mensen ervaren online winkelen als een moment van plezier dat snel kan worden onderbroken door een dringend telefoontje of een huilende baby.

Het is daarom essentieel voor elk e-commerce bedrijf om een logisch systeem op te zetten voor marketing automatisering, dat ervoor zorgt dat een potentiële klant tijdens de overwegingsfase van hun aankooptraject regelmatig wordt beïnvloed en herinnert aan jouw merk/product.

Bij ons team vind je een schat aan ervaring in diverse sectoren, waaronder retail en fashion. Onze expertise stelt ons in staat om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het implementeren van de meest effectieve regels voor marketing automatisering. Door gebruik te maken van onze marketing automatisering strategieën en tools, zul je in staat zijn om de betrokkenheid van klanten te vergroten en hun aankooptraject te stroomlijnen. Hierdoor kan je meer omzet genereren en de groei van jouw bedrijf stimuleren.

Of je nu net begin met jouw e-commerce bedrijf of al een gevestigde speler bent, ons team staat klaar om je te helpen bij het maximaliseren van jouw online verkooppotentieel.

Met Gigantic krijg je:

Verbetering in jouw conversieratio door jouw investeringen in traffic om te zetten in winst.

Definitie en implementatie van logische regels voor automatisering in de 'overwegingsfase'.

Verbetering in de servicekwaliteit van jouw merk.

Automatisering van een deel van de service en ondersteuning.

Implementatie van Chat Bots en andere opties voor automatisering.

E-commerce

BUSINESS INTELLIGENCE

Tracking

Een succesvolle e-commerce strategie vereist een juiste configuratie van tracking tools om de prestaties van jouw advertenties en conversies te kunnen meten en verbeteren. Enkele belangrijke tools die essentieel zijn voor e-commerce zijn:

- Google: Hierbij gaat het om de configuratie van tools zoals advertenties, analytics, merchant center, zoekmachine optimalisatie, conversies, en doelgroepen.

- Facebook/ Instagram: De configuratie van de pixel, conversie-evenementen, en product catalogus is hierbij belangrijk.

Als je vragen hebt over de prestaties van jouw investeringen in advertenties, zijn de antwoorden hier te vinden.

Krachtige e-commerce campagnes met Gigantic. Ontdek wat je moet weten in 2023. - Gigantic (7)

Analytics

Bij Gigantic begrijpen we dat het behalen van succes in de e-commerce wereld niet altijd gemakkelijk is. Daarom bieden wij onze expertise aan om jou helpen het maximale uit jouw online winkel/ e-commerce te halen. Ons ervaren team analyseert gegevens gedurende de hele customer journey, vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke aankoop.

We bekijken de volledige stroom en combineren interne verkoopgegevens met gebruikersprofielen en externe gegevens zoals bronnen van traffic en doelgroep profielen.

Op basis van deze grondige analyse bieden we aanbevelingen die de effectiviteit van jouw advertenties en conversies verhogen. Door deze aanbevelingen op te volgen, kun je de prestaties van jouw bedrijf op online platforms verbeteren en betere resultaten behalen.

Kies voor Gigantic en zet jouw e-commerce op de kaart!

Wij creëren Dashboards waarmee je 24/7 snel en gemakkelijk de prestaties van jouw winkel en campagnes kunt monitoren.

Krachtige e-commerce campagnes met Gigantic. Ontdek wat je moet weten in 2023. - Gigantic (8)

Krachtige e-commerce campagnes met Gigantic. Ontdek wat je moet weten in 2023. - Gigantic (9)

Blog

KEnnisbank

SEA: wat je moet weten in 2023.

Cyrus 26 januari 2023

Lees verder

SEO, wat is het? Belangrijkste nieuws in 2023

Cyrus 19 januari 2023

Lees verder

AdWords voor dummies.

João Félix 4 november 2022

Lees verder

Krachtige e-commerce campagnes met Gigantic. Ontdek wat je moet weten in 2023. - Gigantic (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5917

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.